Zo werkt PupClub

In elke ontwikkelfase richten we ons op het aanleren van basisvaardigheden. Die skills gebruiken we vervolgens in de praktijk – stap voor stap en passend bij de fase. We oefenen in ‘real life’ situaties: precies als thuis of onderweg. En intussen leer je veel over algemeen hondengedrag en leerprocessen. Wij begeleiden je zo, dat je je hond écht leert kennen.

PupClub is een complete opleiding waarin mensen en honden ontdekken wat ze aan elkaar hebben. Ons doel: een topteam voor het echte leven.

 

De PupClub methode

PupClub is ingedeeld in blokken van 3 maanden: pup, jonkie, puber en bijna-klaar. Daarna ben je met je hond welkom bij de PupClub Gym.  

PupClub begint als je hondje 8 weken is. Is je hond al ouder dan 8 weken? Kom dan naar een kennismakingsles, dan kunnen jullie daarna instromen in het blok dat het beste past.

We werken positief en met veel aandacht voor elk individu: hond én mens. Het plezier, de ontspannen sfeer, samenwerken en elkaars mogelijkheden leren kennen staan bij PupClub centraal.

 

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp