Trainer

Ruim 9 jaar geleden kwam onze Border Collie Tess als aandoenlijk pupje in ons leven en tja, vanaf dat moment sloeg het hondenvirus in alle hevigheid toe! Alles wilde ik weten, lezen & leren om onze hond een super leven te geven en samen een hechte band op te bouwen.

Het is alweer 4 jaar geleden dat onze 2e Border Collie, Djill, erbij is gekomen en wat hebben we het leuk met elkaar! Op verschillende manieren zijn we samen bezig van Behendigheid tot Hoopers en van Speuren tot Detectie, zij (en ik) vinden het allemaal fantastisch!

Na de verkoop van ons bedrijf kwam er rust en ruimte in mijn leven om gehoor te kunnen geven aan mijn passie. Ik heb mijzelf ingeschreven bij de Martin Gaus Academie voor de opleiding tot Kynologisch Instructeur. Toen Jacobien tijdens een van mijn cursussen bij haar op de hondenschool, hoorde van mijn opleiding bood zij mij spontaan een stageplaats aan. De rest is geschiedenis.

Inmiddels geef ik met héél véél plezier les aan honden (en hun baasjes) en wat word ik daar blij van!

Ik geef de Puppycursus en de Hierkomcursus op zaterdagochtend en ik ben allround invaller voor alle cursussen die we bij PupClub geven.

Mijn eigen hond

Tess en Djill, allebei Border Collies.

Relevante opleidingen

  • Relevante opleidingen
  • Kynologisch Instructeur I & II Martin Gaus Academie
  • Hondentaal Martin Gaus Academie
  • Ras & Gedrag Martin Gaus Academie
  • EHBO voor honden Martin Gaus Academie
  • Praktijkopleiding Kynologisch Instructeur HS de Gabber

geaccrediteerd  door SPPD als Kynologisch Instructeur 

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp