Content & Social Media Manager

Na mijn studie Communicatie heb ik veel werkervaring opgedaan in de online communicatie branche bij verschillende bedrijven. Daar zorgde ik o.a. voor de content-planning, social media, het onderhouden van de website en mailings opmaken. Het duurde even, maar inmiddels ben ik erachter wat ik écht graag zou willen doen: bij een bedrijf werken dat zich bezighoudt met dieren en dan het liefst honden. Paar jaar terug kwam ik de website van een dagopvang voor honden tegen en ik solliciteerde. Helaas bleek dat deze opvang niet meer bestond. Dagen later kreeg ik een mailtje van Jacobien. Haar vriend had mijn sollicitatie doorgestuurd naar haar en zij was nét op zoek naar iemand als ik! Dat was een verrassing en ik was heel blij met haar reactie. Wij spraken kort daarna af en besproken wat de werkzaamheden zouden zijn. Sinds januari 2018 werk ik voor PupClub en ik zorg onder andere voor de Facebook en Instagram posts en ook voor de blog artikelen.

Mijn eigen hond

 
Ik wilde al mijn hele leven een hond, maar mijn ouders waren daar altijd op tegen. Jaren geleden ging ik samenwonen met mijn vriend en hij had al een hond, Frey. Helaas is zij in januari 2019 gestorven. Er zijn geen plannen om weer een hond te nemen, maar wij vinden het geweldig om op andermans hond(en) te passen.

Relevante opleidingen

  • Communicatie, HAN
  • Minor Communicatie online

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp