Jacobien Nieuwenhuijzen

Schrijf je hond nu inContact opnemen

Oprichter, trainer en kynologisch gedragstherapeut

Als vierjarige was ik vastbesloten om dierenarts te worden. Die wens raakte in de loop der jaren op een zijspoor: ik ging rechten studeren en belandde als accountmanager in de modewereld. Na zelf alle cursussen met mijn eigen hond doorlopen te hebben ben ik begonnen als hulpinstructeur en de nodige opleidingen gaan volgen.

Het werken met honden en hun eigenaren beviel me zo goed dat ik begin 2009 mijn baan in de mode heb verruild voor werk bij een hondencrèche en een eigen privépraktijk als trainer en gedragstherapeut. Vrij snel daarna kreeg ik de kans om Martin Gaus Hondenschool Spaarnwoude over te nemen. Intussen is dit uitgegroeid tot deze veelzijdige hondenschool, een prachtige manier om alles waar ik de laatste jaren mee bezig ben geweest samen te brengen!

In januari 2019 heeft de school een nieuwe naam gekregen: PupClub!

Naast het runnen van de school geef ik de Puppycursus op woensdagochtenden, Hierkomcursus op dinsdagochtenden, doe ik alle Basiscursussen en ik verzorg de privélessen en gedragstrajecten. 

Mijn allereerste hond

“Teun, een ruwharige teckel en zijn broer Bram (gekregen toen ik elf jaar oud was). Zo lief.”

Later kwamen Stabij Moppie. Zwitserse Witte Herder Mellow, en Amerikaanse Akita Lana op mijn pad. Alledrie geweldige karakters waar ik veel van geleerd heb. De inmiddels 12 jarige Moppie is nog steeds de directeur van PupClub (vindt ze zelf).

Relevante opleidingen

  • Instructeur I en II, Martin Gaus Academie
  • Kynologisch gedragstherapeut, Martin Gaus Academie
  • Doggydance Instructeur, Brigitte van Gestel
  • Bach Bloesem niveau I en II, Bach Opleidingscentrum Benelux
  • Instructeur speuren, Speurhonden Instructieschool van Cor Oldenburg

geaccrediteerd  door SPPD als Kynologisch Instructeur 

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp