Isabelle Stuurman

Trainer en kynologisch gedragstherapeut in opleiding

Van jongs af aan kon ik al over niets anders praten dan honden. Toen ik 9 jaar oud was zwichtten mijn ouders eindelijk en kregen wij een pup. Ik kon mijn geluk niet op! Ondertussen heb ik een andere hond en ook met hem ben ik ontzettend blij! De onbeschrijfelijke band die je met je hond kan opbouwen vind ik het allermooiste van een hondeneigenaresse zijn.

Na een tijd ander werk gedaan te hebben wilde ik toch gaan doen waar ik écht blij van word: werken met honden. Ik ben daarom begonnen met de opleiding voor Honden Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Ook werk ik bij een hondenuitlaatservice om ervaring op de toen met veel verschillende honden. Via mijn stage ben ik terecht gekomen bij hondenschool Martin Gaus Spaarnwoude (inmiddels PupClub). Ik vind het fantastisch om te zien hoe honden ieder hun eigen persoonlijkheid hebben en hoe de diverse karakters samengaan met elkaar. Als instructrice krijg ik er veel energie van als hond en eigenaar gelukkig en trots van het trainingsveld af gaan. Ik vind het heel leuk om cursisten te begeleiden in het beter leren begrijpen van hun hond en hoe zij beter kunnen leren communiceren met hun viervoeter.

Mijn eigen hond

Zijn naam is Philip en hij is een ontzettend intelligent, actief en lief hondje. Het was echt liefde op het eerste gezicht en wij zijn onafscheidelijk!

Relevante opleidingen

  • Instructeur 1 en 2 aan de Martin Gaus Academie
  • EHBO voor honden aan de Martin Gaus Academie
  • In opleiding voor Honden Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie