Trainer en kynologisch gedragstherapeut

Van jongs af aan kon ik al over niets anders praten dan honden. Toen ik 9 jaar oud was zwichtten mijn ouders eindelijk en kregen wij een pup. Ik kon mijn geluk niet op! Ondertussen heb ik een andere hond en ook met hem ben ik ontzettend blij! De onbeschrijfelijke band die je met je hond kan opbouwen vind ik het allermooiste van een hondeneigenaresse zijn.

Na een tijd ander werk gedaan te hebben wilde ik toch gaan doen waar ik écht blij van word: werken met honden. Ik ben daarom begonnen met de opleiding voor Honden Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Ook werk ik bij een hondenuitlaatservice om ervaring op de toen met veel verschillende honden. Via mijn stage ben ik terecht gekomen bij hondenschool Martin Gaus Spaarnwoude (inmiddels PupClub). Ik vind het fantastisch om te zien hoe honden ieder hun eigen persoonlijkheid hebben en hoe de diverse karakters samengaan met elkaar. Als trainer krijg ik er veel energie van als hond en eigenaar gelukkig en trots van het trainingsveld af gaan. Ik vind het heel leuk om cursisten te begeleiden in het beter leren begrijpen van hun hond en hoe zij beter kunnen leren communiceren met hun viervoeter.

Ik reis regelmatig en ben op dit moment alleen als ik in het land ben als invaller te vinden in de Puppycursus, Basiscursus, Vervolg I, en ik begeleid samen met Jacobien honden die binnenkomen via de gedragsspreekuren.

Mijn eigen hond

Zijn naam is Philip en hij is een ontzettend intelligent, actief en lief hondje. Het was echt liefde op het eerste gezicht en wij zijn onafscheidelijk!

Relevante opleidingen

  • Opleiding tot kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie
  • Instructeur 1 en 2 aan de Martin Gaus Academie
  • EHBO voor honden aan de Martin Gaus Academie

geaccrediteerd  door SPPD als Kynologisch Instructeur 

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp