Trainer en kynologisch gedragstherapeut i.o.

Als jong meisje was ik al in de weer met dieren en dan vooral honden. Toch ben ik niet een opleiding gaan doen die aansloot bij mijn hondenliefde. Ik ging de communicatiekant op, maar na vele opleidingen en functies in de communicatiebranche wilde ik mijn droom eens echt gaan volgen: werken met honden.

Ik meldde me aan bij Martin Gaus voor de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut en via een vriendin van mij kwam ik bij Jacobien terecht waar ik mee mocht lopen met diverse lessen. Zo rolde ik in het lesgeven. Inmiddels heb ik alle modules van de opleiding afgerond en geef ik zelfstandig les.

Ik werk nog steeds in de communicatiebranche en de combinatie met het lesgeven vind ik superleuk. Het werken met heel verschillende honden en mensen doet me soms even helemaal de rest van de wereld vergeten.”

Ik geef Puppycursus, Basiscursus en mijn grootste passie bij PupClub is het begeleiden van alle puberhonden in Vervolg I en Vervolg II. 

 

 

Mijn eigen hond

Vroeger hadden we thuis een grote, mooie zwarte labrador die mijn allerbeste vriend was. Inmiddels heb ik zelf ook een labrador, maar dan een witte. Hij heet Spike en ik ben gek op hem: Hij is mijn eerste baby eik noem hem dan ook altijd mijn ‘harige baby’. Niets is leuker om thuis te komen en iemand zó blij te zien.

 

Relevante opleidingen

  • Instructeur I en II, Martin Gaus Academie
  • Kynologisch gedragstherapeut, Martin Gaus Academie

geaccrediteerd  door SPPD als Kynologisch Instructeur 

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp