Celine Huisman

Trainer en kynologisch gedragstherapeut

Als jong meisje was ik al in de weer met dieren en dan vooral honden. Toch ben ik niet een opleiding gaan doen die aansloot bij mijn hondenliefde. Ik ging de communicatiekant op, maar na vele opleidingen en functies in de communicatiebranche wilde ik mijn droom eens echt gaan volgen: werken met honden.

Ik meldde me aan bij Martin Gaus voor de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut en via een vriendin van mij kwam ik bij Jacobien terecht waar ik mee mocht lopen met diverse lessen. Zo rolde ik in het lesgeven. Inmiddels heb ik alle modules van de opleiding afgerond en geef ik zelfstandig les.

Ik werk nog steeds in de communicatiebranche en de combinatie met het lesgeven vind ik superleuk. Het werken met heel verschillende honden en mensen doet me soms even helemaal de rest van de wereld vergeten.”

Mijn eigen hond

Vroeger hadden we thuis een grote, mooie zwarte labrador die mijn allerbeste vriend was. Inmiddels heb ik zelf ook weer een labrador, maar dan een witte. Hij heet Spike en ik ben gek op hem: niets is leuker om thuis te komen en iemand zó blij te zien.

Relevante opleidingen

  • Instructeur I en II, Martin Gaus Academie
  • Kynologisch gedragstherapeut, Martin Gaus Academie