Trainer en gedragstherapeut i.o.

Vanaf dat ik heel klein was, was ik al gek op beesten: honden, katten, paarden, konijnen, parkieten; verzin het maar, ik vond het allemaal leuk. Maar de “echte liefde” voor honden begon met mijn eerste hond toen ik ongeveer vijf jaar oud was. Dat was Tara, een grote Airedale Terriër met een flinke eigen wil. Ondanks het feit dat Tara mij op mijn buik het hele schoolplein over heeft gesleurd, is deze liefde alleen maar sterker geworden.

In november 2014 heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en ben ik begonnen met de opleiding Kynologisch instructeur bij de Martin Gaus Academie en vanaf januari 2015 ben ik als stagiair mee gaan lopen bij de MG Hondenschool Spaarnwoude, waar ik inmiddels deel uitmaak van het vaste PubClub Team. Ik geef Puppylessen, verzorg de Hierkomcursus en ik geef privéles. Het blijft fantastisch om te zien hoe hond en eigenaar zich samen ontwikkelen!

Mijn allereerste hond

Ik heb katten èn een paard!

Relevante opleidingen

  • Instructeur I, II en III, Martin Gaus Academie
  • Bezig met opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut, Martin Gaus Academie
  • Afgestudeerd Katten Gedragstherapeut, Tinley ( ik help regelmatig PupClub cursisten die hun hond en kat aan elkaar willen laten wennen)

geaccrediteerd  door SPPD als Kynologisch Instructeur 

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bij vragen helpen wij je graag verder, neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij reageren binnen twee dagen

Traininglocatie

Van Beem
IJweg 177 -A
1161 EW Zwanenburg

06 46 71 16 26
info@pupclub.nl

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp