Een team van gecertificeerde trainers

Een goede training begint natuurlijk met heel veel liefde voor honden. Maar een praktijkgerichte visie, gedegen opleiding, veel ervaring én aandacht zijn minstens zo belangrijk. Daarom werken we bij PupClub alleen met Martin Gaus gecertificeerde mensen.

De hondenschool wordt geleid door Jacobien Nieuwenhuijzen. Lees meer over haar achtergrond en die van haar medewerkers op de individuele pagina’s.

 

Daarom: PupClub

Ik werk nu vijftien jaar als Hondengedragsdeskundige, met een team van toegewijde trainers die net zoveel van mensen als van honden houden.

In die tijd heb ik gemerkt dat iedereen een hond wil die goed luistert, snapt wat er van hem verwacht wordt en wat hij van zijn omgeving kan verwachten. En iedereen wil dat het liefst zo snel mogelijk. Dat is begrijpelijk, maar ook lastig, want daarmee verwachten we meestal het onmogelijke van een hond. Verder is het vaak niet makkelijk om de oefeningen die op de hondenschool zijn geleerd, toe te passen in het dagelijks leven thuis.

Zo ontstaat er een gat: je hond heeft van alles geleerd, maar laat het thuis niet zien. Onze oplossing is simpel. PupClub groeit mee met jou en je hond én we starten jong.

Honden gaan net als mensen door vaste leer- en ontwikkelfases. Wij passen onze leermethodes in elke fase aan. Zo worden de dingen die je wilt leren echt gewoontegedrag en bereiken we in elke periode echt resultaat.

Jacobien Nieuwenhuijzen

Celine Huisman

Marijke Ladru

Myrna Fritschy

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp