Home » Hond jarig? Vier het met een hondentaart!

Als je hond jarig is, wil je hem of haar het liefst op en top verwennen. Een nieuw speeltje, een nieuwe halsband of een mals bot doen het altijd goed. Maar wil je écht uitpakken, dan ga je voor de hondentaart. Met zo’n taart gaat de eerstvolgende verjaardag van je hond sowieso niet ongemerkt voorbij!

‘Een hondentaart?’, horen we je denken. Precies! Een serieuze taart met alles erop en eraan: een oogstrelende buitenkant met fondant en smakelijke binnenkant. Ongezond? Helemaal niet. Want hondenbakkerij Doggi.nl maakt deze taarten speciaal voor viervoeters. Zélf een puntje meesnoepen kan – theoretisch gezien dan; want dat stelt je hond echt niét op prijs. Het is namelijk zo dat honden de gezonde ingrediënten super lekker vinden!

Zeven ingrediënten: gezond en smullen

De ingrediënten van de hondentaarten zijn puur en om te smullen. De hondentaarten bakken wij van pompoen, pindakaas, honing, plantaardige olie, ei en havermout. Je kunt kiezen tussen twee smaken: wortel of banaan. In totaal slechts zeven ingrediënten dus – geen conserveringsmiddelen, smaakstoffen of geurstoffen. Wel zo fijn dat je weet waar je je viervoeter op trakteert!

Een taart zoals jij wilt

Wat de hondentaarten van Doggi.nl zo fantastisch maakt, is dat je er zelf ook nog eens veel plezier aan beleeft. En dat begint al in de online shop. Hier stel je de taart zelf samen: ga voor een ronde taart of een taart in hartvorm (té schattig). Laat de taart voor een kleine meerprijs ook versieren met de naam en leeftijd. Het fondant dat wij hiervoor gebruiken, maken wij zelf van honing, bloem en pompoen.

Een stukje voor alle hondenvriendjes – of in de vriezer voor later

Komen alle hondenvriendjes op het verjaardagsfeestje van jouw maatje? Dan snijd je de taart natuurlijk in één keer op. Maar is de taart voor jouw hond alleen, dan hebben wij als tip om de taart in stukken te snijden. Uit ervaring weten wij namelijk dat elke hond blijft smullen tot de laatste kruimel.

De hondentaart kan prima een week in de koelkast worden bewaard. Je kunt hem ook invriezen, dan blijft hij zelfs zes maanden goed! Zo kun je je hond elke keer weer trakteren op een puntje.

Een taart, niet alleen voor verjaardagen

Een taart doet natuurlijk meteen denken aan feest. Ideaal voor een verjaardag of jubileum, bijvoorbeeld als jouw adoptiehondje één jaar bij je is. Maar wist je dat de hondentaart ook besteld wordt voor de treurige momenten in een hondenleven? Zo zijn er baasjes die een hondentaart bestellen voordat zij hun hond laten inslapen. Voor deze baasjes is het een fijn idee om hun viervoeter nog iets te kunnen geven waarvan hij of zij met volle teugen geniet.

Voor welke gelegenheid jij de hondentaart ook bestelt, hij levert gegarandeerd een hilarische foto op, zoals te zien is op onze Instagram pagina. Duurt het nog veel te lang tot jouw hond jarig is? No worries. Je kunt bij ons ook verse cupcakes, donuts en hondenkoekjes bestellen. Daar smult je hond óók van!