Gedragsbegeleiding

Boek nu directContact opnemen

Spreekuur basis

Het Gedragsspreekuur Basis is voor ervaren hondeneigenaren die tegen gedrag aanlopen waar ze over willen sparren met een gedragsdeskundige om weer de goede kant op te kunnen werken. Tijdens het spreekuur bespreken en bekijken we het gedrag van de hond, én maken we tijd om alvast praktisch aan de slag te gaan, zodat eigenaren thuis meteen vooruit kunnen.

Tijdens het spreekuur maken eigenaren zelf aantekeningen. Na het spreekuur krijg je extra leeswerk en een standaard stappenplan thuisgestuurd.

Na een week is er een contactmoment per mail of telefoon, waarbij de voortgang besproken wordt.

Het spreekuur duurt een uur en kost €130

Spreekuur extra

Het gedragsspreekuur Extra is voor hondeneigenaren die ervaring met honden hebben, maar toch tegen probleemgedrag aanlopen waar ze advies en ondersteuning bij nodig hebben. Ook in dit spreekuur bespreken en bekijken we het gedrag van de hond, én maken we tijd om alvast praktisch aan de slag te gaan, zodat eigenaren thuis kunnen beginnen met trainen.

Na dit spreekuur krijg je een persoonlijk geschreven verslag en trainingsadvies thuisgestuurd met bijbehorende aanvullende stukken.

Na een week is er een eerste contactmoment per mail of telefoon, waarbij de voortgang besproken wordt. Na drie weken is er een tweede contactmoment.

Het spreekuur duurt een uur en kost €235 inclusief persoonlijk geschreven verslag & trainingsadvies plus twee contactmomenten via mail of telefoon.

Spreekuur en coaching

Het spreekuur met coaching is voor hondeneigenaren met niet zo veel ervaring, die tegen een gedragsprobleem aanlopen waar ze begeleiding bij nodig hebben. Tijdens het spreekuur wordt het gedrag bekeken en besproken, én wordt er een begin met de training gemaakt.

Na dit spreekuur krijg je een persoonlijk geschreven verslag en trainingsadvies thuisgestuurd met bijbehorende aanvullende stukken.

Na een week is er een privéles op de hondenschool, zodat de eigenaren onder begeleiding kunnen werken aan de trainingsvaardigheden die nodig zijn bij het aanpakken van het probleem.

Tijdens de maand na het spreekuur is er elke week een evaluatiemoment per mail of telefoon.

Het spreekuur duurt een uur, de priveles duurt een halfuur.

Deze vorm van spreekuur en coaching kost €295, inclusief persoonlijk geschreven verslag en trainingsadvies, drie contactmomenten per mail of telefoon en een privéles van een halfuur.

De spreekuren gaan op afspraak.

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp