Gedragsbegeleiding & privéles

Boek nu directContact opnemen

Gedragsproblemen

Ervaar je gedragsproblemen bij jouw hond? Je kunt bij onze hondenschool terecht voor diverse spreekuren. Klik hier om het aanbod te zien.

Privéles

Soms komt een groepstraining niet goed uit. Omdat je geen tijd hebt op de normale trainingstijden, of omdat je hond slechts op één specifiek onderdeel training nodig heeft. Verder zijn sommige honden er wegens probleemgevend gedrag nog niet aan toe om in een groep te trainen. Wat de reden ook is, onze privélessen kunnen een uitkomst zijn.

Onze gedragstherapeuten zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie, of zijn daarvoor in opleiding aan de Academie. Wij volgen jaarlijks bijscholingen, congressen en workshops om onze kennis up to date te houden. Jacobien is al jaren werkzaam als Kynologisch gedragstherapeut en zowel aangesloten bij Gaus als bij de NVGH.

Gedragstherapeut: Jacobien Nieuwenhuijzen, Isabelle Stuurman

Gedragstherapeut in opleiding: Celine Huisman

Privélessen worden verzorgd door een gedragstherapeut of trainer uit ons team. Zowel de gedragstherapeuten als trainers zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie. Ook de trainers volgen jaarlijks bijscholingen, congressen en workshops om kennis en vaardigheden up to date te houden.

Zin om aan de slag te gaan?

Heb je andere vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat past bij jou en je hond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp