Home » Een oppashond? Dat is ideaal!
Niet iedereen heeft een leven waarin ook een hond past. En dat is erg jammer, vooral als je zoveel liefde hebt voor honden. Hoe handig en leuk is het dan als je zo af en toe op de hond van iemand anders kunt passen? Het baasje kan met een gerust hart weg, terwijl zijn of haar viervoeter een fijne tijd heeft bij de oppas.

Daar kan zanger Ron Link over mee praten. Ron kennen wij van onder andere de musical Tarzan, waar hij de hoofdrol in speelde, Idols, The Voice of Holland en Expeditie Poolcirkel. Tot op de dag van vandaag is hij zanger en treedt hij vaak op. Dat betekent ook dat hij vaak weg is van huis. Needless to say, dat Ron een behoorlijk druk leven heeft. Ideaal dat hij af en toe op een hond van een vriendin kan passen.

Kun je wat vertellen over jouw oppashond?

Ik ken Buddah al vanaf dat hij 10 weken oud was, hij is een mopshondje ook wel een Pug genoemd in het Engels. Hij is het hondje van mijn vriendin Marjolijn en de eerste keer dat ik hem zag was ik op slag verliefd. Ze vroeg mij een keer om op Buddah te passen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Hij vindt het heerlijk om buiten in het gras te rollen. Ook geniet hij van de wandeling naar de Waal, spelen in het zand en het water verkennen.

Hoe vaak pas je op?

Niet zo heel vaak. Ik pas gemiddeld 4x per jaar op Buddah! Meer mag ik ook niet van Marjolijn, anders is ze bang dat Buddah niet meer mee naar huis wil 😉

Hoe ziet jullie dag eruit als je oppast?

Als Buddah bij mij komt ga ik natuurlijk lekker met hem op stap. Wij wandelen graag door Nijmegen en omstreken.

Wat vind je het leukst aan het oppassen?

Het leukste aan het oppassen is dat hij weer naar huis gaat (nee, grapje).

 

Pas je ook op andere honden?

Met Buddah is zo gegroeid… ik heb helaas geen tijd om vaker op honden te passen! Al lijkt mij dat ontzettend leuk om te doen.

Heb je er bewust voor gekozen om zelf geen hond te nemen?

Een eigen hond lijkt mij fantastisch, maar daar heb ik helaas te weinig tijd voor. Omdat ik op Buddah pas heb ik nu voor mijn gevoel toch af en toe een hond. En mijn vriendin is er enorm mee geholpen!

Waar houd je je momenteel mee bezig?

Ik ben te boeken als solo artiest. Denk aan een tape act of met live band, maar ook in een kleine setting met gitaar of piano. Ik zing Nederlands en Engelstalig.

Hij is helaas niet te boeken als hondenoppas voor jouw hond. Maar voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen via: info@ronlink.nl