Home » Échte musthaves voor je hond!

In de webshop van The Dog Musthaves vind je stijlvolle, luxe eigentijdse producten en accessoires voor honden én baasjes. Stefanie Peters is trotse eigenaresse van deze online winkel.  “Toen mijn nieuwe zoektocht startte naar een nieuw kussen en halsband voor mijn teckels Ollie en Pip kwam ik op het beste idee ooit: The Dog Musthaves. Ik plande direct de inschrijving bij de Kamer van Koophandel”. En de rest is geschiedenis.

Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame stoffen, garen en lederwaren. Daar hangt uiteraard ook een duurdere prijs aan dan dat je gewend bent in de dierenwinkel. Wat zijn volgens Stefanie nou échte Dog Musthaves? Hieronder lees je haar top 5.

1. Super Chic

Van hondenhalsbanden kun je er nooit genoeg hebben. Deze halsband is met Gold Foil te bedrukken. Gemaakt van ecoleer en met de verschillende trendy kleuren is er altijd wel een kleur die straalt bij de vacht. Ook met bijpassende riem en poepzakjesdispenser beschikbaar. (Vanaf €30,-)

2. Poepetiquete voor iedereen

Een poepzakjesdispenser voor mensen die niet graag met losse zakjes lopen! The Dog Musthaves noemt het zelf ‘a number 2 that will do’. Je hoeft je niet te schamen met deze dispenser. Je kan hem ook vastmaken aan je favoriete tas, zo heb je hem altijd bij de hand. (€29,-)

3. Parel voor de hond

Voor de echte parelliefhebbers onder ons. Een hondensieraad die de halsband van jouw viervoeter helemaal af maakt. De zoetwaterparel komt uit Indonesië en is eenvoudig te bevestigen aan de halsband.(€19,-)

4. De extra lange stadsriem

Er is niets heerlijker voor de hond dan ruimte, het gevoel vrij mee te kunnen lopen. Dat kan met deze extra lange stadsriem met een lengte van 148cm. (€79,-)

5. Wandelen met twee honden

Zo makkelijk kan het zijn: een extra verlengstuk van de stadsriem van 100 cm. Het extra stuk koppel je eenvoudig aan de ring. Zo kun je zonder problemen twee honden uitlaten. (€35,-)

Wil je meer producten zien? Ga dan naar de website van The Dog Musthaves