Home » De hond van: Renée

In de blogreeks  “De hond van…” vertellen bekende Nederlanders over hun eigen hond(en). Een échte hondenmens aan het woord over zijn of haar geliefde viervoeter. 

Deze week: Teddy, de hond van Renée Vervoorn.

 

Heb je altijd al honden gehad?

Ik heb vroeger ook honden gehad en voel een enorme liefde voor bijna alle honden. Eerder had ik samen met mijn dochter een labrador toen we nog met zijn tweetjes waren. Bobbi heette ze. Zij is helaas vroeg gestorven; ons hart was gebroken. Maar sinds 6 jaar hebben we Teddy. Mijn álles. Letterlijk m’n beste vriendje. 

Kun je wat vertellen over je hond?

Ook al ben twee minuten weggeweest; als ik thuis komt kwispelt Teddy alsof zijn leven ervan af hangt. Hij is altijd vrolijk (al kan hij soms wat diva gedrag vertonen 😉) en voelt precies aan hoe ik mij voel. Hij is slim, een enorme knuffelaar en kan urenlang achter een balletje aan rennen. Ik ben dól op ‘m! Teddy is echter enorm op mij gericht, dat is niet altijd even leuk voor de overige gezinsleden, haha.

Waarom heb je voor dit ras gekozen?

Mijn man en ik liepen door de haven van Ibiza, 7 jaar geleden, toen we onze bruiloft aan het plannen waren. Daar zagen we een toy poedeltje heel vrolijk naast zijn baasje lopen. Op dat moment wist ik: dit is ons type hondje. Klein, slim, pittig, vrolijk, kan overal mee naartoe en heerlijk zacht…. Diezelfde avond nog speurde ik het internet af naar goede fokkers.

 

Wat vind je het leukste aan Teddy?

Het leukste vind ik zijn blijdschap elke keer dat hij mij ziet of hoort. Zodra ik me tot hem richt gaat zijn staartje de lucht in. Ook het feit dat hij goed aanvoelt hoe ik mij voel is heel fijn. Als ik mij ergens vervelend over voel, dan komt hij dicht bij me zitten en straalt hij als het ware liefde mijn kant op. Heel bijzonder.

Wat is jullie favoriete tijdsbesteding?

Balletje gooien. Dat kan letterlijk overal. Bos, strand, schoolplein. En dan… is hij is unstoppable.

Je bent in Nederland vooral bekend geworden als presentatrice. Waar houd je je tegenwoordig mee bezig?

Ik ben eigenaar van PLTS. Bij PLTS geven wij een 50 minuten durende full body work-out. Efficiënt én leuk! In L.A. ben ik met deze manier van work-out in contact te komen en ik wist dat het een concept is die succesvol zal zijn in Nederland. In ons drukke leven (en als moeder) weet ik hoe lastig het is om tijd vrij te maken voor een goede work-out sessie. én leuk! Wij hebben inmiddels drie studio’s in Amsterdam.

De afgelopen corona maanden waren voor ons als fitness ondernemers heel zwaar. Al onze studio’s moesten dicht. Gelukkig kunnen we bijna weer open. Ik kan niet wachten om onze klanten weer goede high intensity reformer pilates workouts te kunnen bieden en te zien hoe sterk en fijn zij zich erdoor gaan voelen! 🙌🏼

 

Heb je nog leuke toekomstplannen?

We openen PLTS nu ook in Rotterdam op 1 juli aanstaande. Daarna hoop ik ook in andere steden, naast Rotterdam en Amsterdam, een PLTS studio te vestigen. Maar eerst een paar weken vakantie met ons gezin. En Teddy, die gaat ook mee (bijna altijd).