Vervolg I

Tijdens de basiscursus heb je een goede samenwerking met je hond opgebouwd. Om die oefeningen tot een goede gewoonte te maken, is het aan te raden (en leuk!) om te blijven trainen. Zo kom je stap voor stap bij het ideale plaatje: een hond die luistert wanneer hij geroepen wordt, overal mee naar toe kan en netjes meeloopt aan de riem.

Hoe is de cursus opgebouwd?

In zes lessen variëren we op de basisoefeningen met wisselende omstandigheden. Zo leer je samen om meer zonder lijn en op grotere afstand te werken, en oefent je hond zelfbeheersing. De praktijkgerichte oefeningen worden afgewisseld met sport en spel. We trainen een aantal lessen op locatie (park, tuincentrum, woonwijk), zodat je de aangeleerde oefeningen écht in de praktijk kan brengen. Alles om een goede samenwerking en communicatie tussen mens en hond tot stand te brengen.

Voor wie?

Iedereen die de basiscursus ‘Leren samenwerken’ heeft afgerond en plezier heeft in samen leren kan met deze cursus de volgende stap zetten.

Wat kost het?

Zes lessen van drie kwartier: €150

Wanneer?

Dagen en tijden kan je zien in de agenda op de site op de pagina ‘cursussen’. Je kan je ook registreren in ons klantsysteem om altijd direct op de hoogte te zijn van startdata en tijden. Dat kan via de groene button ‘schrijf je hond nu in’.

Als je vragen hebt kan je een app sturen naar 06-46711626.

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp