maandagochtend en zaterdagochtend 

(zie het klantsysteem voor mogelijkheden en tijden)

In de eerste vier maanden van zijn leven leert een pup ontzettend snel. Een belangrijke periode dus om goed te benutten. Door in deze maanden de puppycursus te volgen leg je de basis voor de toekomst, met aandacht voor:

 

  • Socialisatie (sociaal leren omgaan met soortgenoten, maar ook wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, etc.);
  • Basis-oefeningen zoals hier komen, meelopen aan de slappe lijn, zitten en liggen en het ontwikkelen van zelfbeheersing);
  • Motorische ontwikkeling van je hond (wat blessures en/of gewrichtsproblemen kan voorkomen)

Hoe is de cursus opgebouwd?

Vier privé praktijklessen van een halfuur.

De puppycursussen zijn één op één en in je thuisomgeving. Let op: i.v.m. Corona trainen we buiten, dus in je tuin, op een schoon en veilig veldje in je buurt, op een ruim balkon enz. Wij houden ons aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

Bij heel slecht weer kunnen we de les online geven in plaats van buiten.

Tijdens de lessen doen we oefeningen, bespreken we thema’s die passen bij de fase waar je pup doorheen gaat, en kan je al je vragen stellen.

Extra: schrijf je ook in voor de Online Puppytheorieles!

In de theorieles hebben we het over alles waar je tijdens de opvoeding van een pup tegenaan kunt lopen: zindelijkheid, benchtraining, socialisatie, bijtgedrag, leerprincipes, leren alleen te zijn en medische aandachtspunten. En natuurlijk is er alle ruimte voor andere vragen.

Voor wie?

Elke jonge hond tussen 8 en 14 weken oud is welkom. Is je hond ouder dan 14 weken, dan begin je direct met de Basiscursus. Vóór aanvang van de cursus krijg je een bericht met wat je  de eerste les mee moet nemen.

Wat kost het?

De privé puppycursus kost €175 en bestaat uit:

* vier praktijklessen in je thuisomgeving

* na elke les de beschrijvingen en video’s van de oefeningen per email

* een digitaal puppyboek.

Wanneer?

je kan kiezen uit:

vier lessen op maandagochtenden 

vier lessen op zaterdagochtenden 

beschikbaarheid en tijden kan je vinden in ons  klantsysteem (eerst even registreren, daarna kan je inloggen, de cursusagenda bekijken, en inschrijven).

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp