In de eerste vier maanden van zijn leven leert een pup ontzettend snel. Een belangrijke periode dus om goed te benutten. Door in deze maanden de puppycursus te volgen leg je de basis voor de toekomst, met aandacht voor:

 

  • Socialisatie (sociaal leren omgaan met soortgenoten, maar ook wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, etc.);
  • Basis-oefeningen zoals hier komen, meelopen aan de slappe lijn, zitten en liggen en het ontwikkelen van zelfbeheersing);
  • Motorische ontwikkeling van je hond (wat blessures en/of gewrichtsproblemen kan voorkomen)

Hoe is de cursus opgebouwd?

Vier praktijklessen van drie kwartier.

De puppyklasjes lopen het hele jaar door en starten elke week, je hoeft dus nooit op een wachtlijst!

Wij werken met vier trainers, waardoor we de puppy’s in kleine groepen kunnen verdelen. Op die manier krijgt iedereen genoeg aandacht en kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen voldoende ruimte en rust heeft om met zijn hondje te oefenen. Er is ruim voldoende plek om meer dan 1,5m afstand van elkaar te houden. Wij houden ons aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. 

Extra: schrijf je ook in voor de Online Puppytheorieles!

In de theorieles hebben we het over alles waar je tijdens de opvoeding van een pup tegenaan kunt lopen: zindelijkheid, benchtraining, socialisatie, bijtgedrag, leerprincipes, leren alleen te zijn en medische aandachtspunten. En natuurlijk is er alle ruimte voor andere vragen.

Voor wie?

Elke jonge hond tussen 8 en 14 weken oud is welkom. Is je hond ouder dan 14 weken, dan begin je direct met de Basiscursus. Vóór aanvang van de cursus krijg je een bericht met wat je  de eerste les mee moet nemen.

Wat kost het?

€79,50 voor  vier praktijklessen, na elke les de beschrijvingen en video’s van de oefeningen per email, en een digitaal puppyboek.

Wanneer?

De cursus wordt gegeven op woensdag- en zaterdagochtend.

-vier lessen op woensdagochtenden van 10:00-10:45
-vier lessen op zaterdagochtenden van 09:00-09:45

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp