Losse lessen

De losse lessen hebben wij speciaal in het leven geroepen zodat je samen met de hond lekker flexibel kunt (blijven) trainen, skills kunt ophalen én verbeteren. En niet geheel onbelangrijk: wij bieden ook losse lessen van Hoopers, Behendigheid en Crossfit. Ideaal om uit te proberen of jullie het leuk vinden. Bevalt het? Dan kan je je inschrijven om de echte cursus te volgen!

Hoe is een Losse Les opgebouwd?

Losse Lessen duren drie kwartier. De locatie is afhankelijk van het thema van de les.

Welke Losse Lessen zijn er?

Praktijk bij Praxis

Trainen tussen de schappen van de dierenafdeling bij Praxis Westpoort. Lekker veel afleiding, dus ook lekker veel uitdaging.

Los in het bos

Een les in het park waarbij we in elk geval met Hierkomen aan de slag gaan, maar ook met lichaamstaal van de honden én creatief leren omgaan met de omgeving om je wandelingen nóg leuker te maken.

PupClub Overbruggingsles

De Overbruggingslessen zijn alleen bedoeld voor pups die uit de puppycursus komen en nog even moeten wachten tot de eerstvolgende basiscursus begint. Er is een standaard programma van oefeningen, truukjes en balans & coordinatie, en je kan ook werken aan je eigen trainingswensen. De lessen zijn elke woensdag om 11.00 en elke zaterdag om 09.00.

Hondenmassage

Een les waarbij we uitleggen waarom hondenmassage goed is voor alle honden, fysiek en mentaal. Maar je gaat ook zeker zelf aan de slag: hoe voel en zie je (spier)spanning en hoe kan je  je hond meer laten ontspannen met een massage. Een mini-workshop die geschikt is voor alle honden.

Back to school

Een les met leuke oefeningen op de hondenschool. Voor alle honden en baasjes die zin hebben in samenwerken en nieuwe dingen leren. Alle Back to School lessen hebben een eigen programma, je kan ze gerust allemaal volgen.

Treinfestijn en Koffie bij Kaatje

Een les op en rondom het station met daarna oefenen op het terras van Kaatje.

Hoopers

Een losse les waarin je kan trainen op je eigen niveau. Je kan één les doen om te kijken of jij en je hond het leuk vinden óf je boekt een paar lessen zodat je op voor jou passende dagen kan werken aan jullie Hoopers vaardigheden.

Behendigheid

Deze les is een proefles om te kijken of Behendigheid bij jou en je hond past.

Crossfit

Fitness lessen voor je hond en voor jou! Samen sportief bezig zijn, voor je hond in elk geval en jij kan kiezen aan welke oefeningen je zelf ook meedoet. We passen de oefeningen aan voor elke hond-baas combi en zorgen dat iedereen weer fit van het veld gaat.

Niet trekken aan de lijn

In deze les gaan we werken aan het wandelen met een slappe lijn.

Voor wie?

Voor alle honden en baasjes die zin hebben in samenwerken en nieuwe dingen leren. Jullie hebben minimaal een afgeronde basiscursus nodig om te kunnen deelnemen. 

Wat kost het?

€18,50 per Losse Les

Wanneer?

19-okt za | 12.30 – 13:15 | Los in het Bos | Celine Huisman

5-nov di | 19.30 – 20.15 | Hoopers | Mellanie Stoker

16-nov za| 10.15 – 11.00 | Hoopers | Mellanie Stoker

23-nov za | 11.15 – 12.00 | Hoopers | Mellanie Stoker

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bij vragen helpen wij je graag verder, neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij reageren binnen twee dagen

Traininglocatie

Van Beem
IJweg 177 -A
1161 EW Zwanenburg

06 46 71 16 26
info@pupclub.nl

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp