Losse lessen

De losse lessen hebben wij speciaal in het leven geroepen zodat je samen met de hond lekker flexibel kunt (blijven) trainen, skills kunt ophalen én verbeteren. En niet geheel onbelangrijk: wij bieden ook losse lessen van Hoopers, Behendigheid en Crossfit. Ideaal om uit te proberen of jullie het leuk vinden. Bevalt het? Dan kan je je inschrijven om de echte cursus te volgen!

Hoe is een Losse Les opgebouwd?

Losse Lessen duren drie kwartier. De locatie is afhankelijk van het thema van de les.

Welke Losse Lessen zijn er?

 

Los in het bos

Een les in het park waarbij we in elk geval met Hierkomen aan de slag gaan, maar ook met lichaamstaal van de honden én creatief leren omgaan met de omgeving om je wandelingen nóg leuker te maken.

PupClub Overbruggingsles

De Overbruggingslessen zijn alleen bedoeld voor pups die uit de puppycursus komen en nog even moeten wachten tot de eerstvolgende basiscursus begint. Er is een standaard programma van oefeningen, truukjes en balans & coordinatie, en je kan ook werken aan je eigen trainingswensen. De lessen zijn elke woensdag om 11.00 en elke zaterdag om 09.00.

Hoopers

Een losse les waarin je kan trainen op je eigen niveau. Je kan één les doen om te kijken of jij en je hond het leuk vinden óf je boekt een paar lessen zodat je op voor jou passende dagen kan werken aan jullie Hoopers vaardigheden.

Hooperfit

Dit is een combinatie van Hoopers en Hondenfitness. Een leuke en actieve les! Oefeningen worden aangepast per individu, waardoor de les toegankelijk is voor honden van alle leeftijden. 

Behendigheid

Deze les is een proefles om te kijken of Behendigheid bij jou en je hond past.

 

 

Voor wie?

Voor alle honden en baasjes die zin hebben in samenwerken en nieuwe dingen leren. Jullie hebben minimaal een afgeronde basiscursus nodig om te kunnen deelnemen. 

Wat kost het?

€19,50 per Losse Les

Je kunt ook een strippenkaart aanschaffen waarmee je meerdere lessen kunt inplannen. Een strippenkaart voor 4 lessen kost €69,95 en is 2 maanden geldig. Een strippenkaart voor 8 lessen kost €140 en is drie maanden geldig.

Wanneer?

Binnenkort nieuwe startdata!

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp