Hierkomcursus

Een hond die komt wanneer hij geroepen wordt, dat is de belangrijkste vaardigheid die je je hond wilt leren, maar ook één van de moeilijkste. Een vaak gehoorde klacht is dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of dat hij pas komt wanneer hij uitgespeeld of uitgesnuffeld is.

Tijdens de Hierkomcursus bouwen we het hierkomen opnieuw op. We leren de hond een vers signaal aan en je leert hoe je dit signaal kracht kan geven. De focus van de hond wordt verlegd: minder focus op de omgeving, meer focus op de geleider.

Zes lessen lang gaan we onder meer aan de slag met het optimaliseren van je lichaamstaal, je timing en zoeken we naar de juiste motivatie voor je hond. Daarmee intensiveren we de interactie tussen jou en je hond met als gevolg een gemakkelijkere hierkomer.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Deze cursus bestaat uit zes wekelijkse lessen van drie kwartier. We trainen in een park, bos of op het strand.

Wanneer?

Op dit moment geven wij i.v.m. de Corona maatregelen geen Hierkomcursussen. Als je interesse hebt kan je een app sturen naar 06-46711626. Dan zetten we je op de lijst van geinteresseerden en geven we je een seintje zodra we de cursus weer kunnen inplannen. 

Voor wie?

Iedereen die met zijn hond de basiscursus ‘Leren samenwerken’ heeft afgerond en extra aandacht wil besteden aan het hierkomen.

Wat kost het?

Zes lessen € 150

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp