De basiscursus is ons paradepaardje. Focuspunten in de cursus zijn het opbouwen van wederzijds begrip, vertrouwen, en met plezier leren samenwerken.

De basiscursus sluit naadloos aan op de puppycursus, maar ook met een oudere hond ben je van harte welkom. Je kunt het gedrag van je hond immers op elk moment bijsturen – vooral door je eigen gedrag aan te passen. Hoe dan ook: met onze positieve aanpak leren jullie spelenderwijs om het gedrag van je hond blijvend in goede banen te leiden.

Hoe is de cursus opgebouwd?

DE CURSUS BESTAAT UIT 6 PRAKTIJKLESSEN. JE KRIJGT NA ELKE LES ONLINE OEFENINGEN, VIDEO’S EN ER KOMT EEN ONLINE LESBOEK BIJ DE CURSUS. I.V.M. CORONA TRAINEN WE MET MAXIMAAL 5 HONDEN PER GROEP.

De basiscursus is een intensieve en erg leuke cursus van 6 lessen. Je komt samen met je hond zes weken lang een keer per week naar de hondenschool en daarnaast krijg je online theorie over hondengedrag & lichaamstaal. Je kan kiezen voor lessen op maandagavond of op zaterdagochtend.

In de theorie leer je je hond begrijpen en in de praktijk kunnen jullie direct toepassen wat je geleerd hebt.

In de lessen komen onder andere de volgende oefeningen aan bod: aandachtsoefeningen en zelfbeheersing, meelopen aan een slappe lijn, hierkomen, zit, af, blijf, niet opspringen, rustig blijven als er fietsers en joggers passeren, niet van straat eten.

Dit alles natuurlijk onder begeleiding van onze professionele trainers. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven en om de veiligheid te waarborgen, werken we in kleine groepen. Er is ruim voldoende plek om meer dan 1,5m afstand van elkaar te houden. Wij houden ons aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet; een hond is nooit te oud om te leren! Op dit moment kan er maar één persoon met de hond naar de les komen. Je krijgt de oefeningen in tekst en video voor thuis, zodat je thuis toch samen de lesstof kan oppakken en één lijn kan trekken in de begeleiding van je hond.

Tijdens de basiscursus trainen we met de clicker. 

 Wat kost het?

  • € 150 inclusief digitaal lesmateriaal en video’s van de oefeningen. 

Wanneer?

De basiscursus draait op dinsdagochtend en zaterdagochtend.

Registreer je in ons boekingssysteem als je de meest recente data en mogelijkheden wil bekijken (via de groene knoppen ‘schrijf je hond nu in’).

Meer info nodig? Stuur een appje naar 06-46711626.

***kerstzaterdag en nieuwjaarsdag trainen we niet***

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp