De Basiscursus

De basiscursus is ons paradepaardje. Focuspunten in de cursus zijn het opbouwen van wederzijds begrip, vertrouwen, en met plezier leren samenwerken.

De basiscursus sluit naadloos aan op de puppycursus, maar ook met een oudere hond ben je van harte welkom. Je kunt het gedrag van je hond immers op elk moment bijsturen – vooral door je eigen gedrag aan te passen. Hoe dan ook: met onze positieve aanpak leren jullie spelenderwijs om het gedrag van je hond blijvend in goede banen te leiden.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De basiscursus is een intensieve, maar erg leuke cursus van elf lessen. Je komt samen met je hond zes weken lang twee keer per week naar de hondenschool. De ochtendlessen worden gegeven op dinsdag -en donderdagochtend. De avondlessen worden gegeven op dinsdag -en donderdagavond. 

Er zijn naast de introductie les drie theorielessen van ongeveer anderhalf uur. Deze drie lessen zijn zonder honden, die kunnen gewoon thuisblijven. In de theorie leer je je hond begrijpen en in de praktijk kunnen jullie direct toepassen wat je geleerd hebt.

De praktijklessen duren 45 minuten met daarna 15 minuten tijd voor vragen en extra individuele aandacht.

In de lessen komen onder andere de volgende oefeningen aan bod: aandachtsoefeningen en zelfbeheersing, meelopen aan een slappe lijn, hierkomen, zit, af, blijf, niet opspringen, rustig blijven als er fietsers en joggers passeren, niet van straat eten.

Dit alles natuurlijk onder begeleiding van onze professionele trainers. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, werken we in kleine groepen.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet; een hond is nooit te oud om te leren! Je bent met het hele gezin welkom op de cursus, zo kan je samen de lesstof meepakken en één lijn trekken in de begeleiding van je hond.

Wat kost het?

  • Elf lessen € 229,50 inclusief welkomspakketje en eindevaluatie

Wanneer

25 februari, 09:30, lessen zijn op dinsdag en donderdagochtend

25 februari, 19:30, lessen zijn op dinsdag en donderdagavond

 

Zin om aan de slag te gaan?

Plan een datum en schrijf je in voor deze cursus!

Ontspannen voor hond en mens

Samenwerken en goed opgroeien

Haalbare resultaten in realistische situaties

Bij vragen helpen wij je graag verder, neem vrijblijvend contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij reageren binnen twee dagen

Traininglocatie

Van Beem
IJweg 177 -A
1161 EW Zwanenburg

06 46 71 16 26
info@pupclub.nl

Bellen

l

Inschrijven

Whatsapp