Losse lessen

De losse lessen hebben wij speciaal in het leven geroepen zodat je samen met de hond lekker flexibel kunt (blijven) trainen, skills kunt ophalen én verbeteren. En niet geheel onbelangrijk: wij bieden ook een paar losse lessen van Hoopers, Behendigheid en Crossfit. Ideaal om uit te proberen of jullie het leuk vinden. Bevalt het? Dan kun je je inschrijven om de echte cursus te volgen!

Welke lessen worden er gegeven?


Praktijk bij Praxis
Trainen tussen de schappen van de dierenafdeling bij Praxis Westpoort. Lekker veel afleiding, dus ook lekker veel uitdaging.

Los in het bos

Een les in het park waarbij we in elk geval met Hierkomen aan de slag gaan, maar ook met lichaamstaal van de honden én creatief leren omgaan met de omgeving om je wandelingen nóg leuker te maken.

Back to school

Een les met leuke oefeningen op de hondenschool. Voor alle honden en baasjes die zin hebben in samenwerken en nieuwe dingen leren. Alle Back to School  lessen hebben een eigen programma, je kan ze gerust allemaal volgen.

Treinfestijn en Koffie bij Kaatje

Een les op en rondom het station met daarna oefenen op het terras van Kaatje.

Hoopers

Een losse les waarin je kan trainen op je eigen niveau. Je kan één les doen om te kijken of jij en je hond het leuk vinden óf je boekt een paar lessen zodat je op voor jou passende dagen kan werken aan jullie Hoopers vaardigheden.

Behendigheid

Deze les is een proefles om te kijken of Behendigheid bij jou en je hond past.

Crossfit

Fitness lessen voor je hond en voor jou! Samen sportief bezig zijn, voor je hond in elk geval en jij kan kiezen aan welke oefeningen je zelf ook meedoet. We passen de oefeningen aan voor elke hond-baas combi en zorgen dat iedereen weer fit van het veld gaat.

Hoe is de losse les opgebouwd?

Elke les bestaat uit 45 minuten. 

Wat kost het?

€18,50 per les.

Lesrooster

Di. 11 juni 20.30-21.15 Niet trekken aan de lijn Jacobien
Za. 15 juni 10.15-11.00 Hoopers Mellanie
Za. 15 juni 10.15-11.00 Los in het bos Myrna
Ma. 17 juni 19.30-20.15 Behendigheid Beginner Mellanie
Za. 22 juni 10.15-11.00 Los in het bos Myrna
Za. 22 juni 10.15-11.00 Hierkomen Jacobien
Za. 6 juli 10.15-11.00 Stoppen en wachten Jacobien
Za. 27 juli 10.15-11.00 Niet van straat vreten Jacobien